Skladové položky: zboží, které běžně máme skladem může v době covidu kvůli váznoucímu zásobování krátkodobě chybět, i když je objednáno a čekáme na jeho doručení.

Mix C Patisserie 1000g

Kód: 115
Neohodnoceno
117 Kč 96,69 Kč bez DPH
Skladem

Bezlepková směs mouky převážně na sladké pečení Bez laktózy, bez přidání mléka, vejce,sóji, bez konzervačních látek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení

kukuřičný škrob, kukuřičná mouka, zahušťovadlo: mouka z jader svatojánského chleba. Může obsahovat stopy vlčího bobu.


Recepty:

Karotkovo mandlový dort (obtížnost lehká, doba přípravy cca 45 minut, doba pečení cca 60 minut)

neobsahuje laktózu, neobsahuje sóju, neobsahuje vejce, neobsahuje mléko

 

Ingredience

50g mouky Mix C Schär

300g karotek

250g oloupaných mandlí

1 chemicky neošetřený citrón

5 vajec

5cl rumu

 

Postup

 Žloutky s cukrem smícháme do pěny, přidáme sekané mandle, strouhané karotky, nastrouhanou citrónovou kůru, citrónovou šťávu a rum. Na konec přidáme mouku a opatrně vmícháme sníh, ušlehaný z bílků. Těsto dáme do vymazané a vysypané formy a pečeme při 180°C asi 60 minut. Před servírováním pocukrujeme a ozdobíme mandlemi.

 

Madeleinky

Neobsahuje mléko, neobsahuje vejce

Ingredience

80g Mouky Schär Mix C

150g másla

1 polévková lžíce lesního medu

100g oloupaných a nastrouhaných mandlí

200g moučkového cukru

4 bílky

 

Postup

 1) Máslo a medem dobře promícháme a necháme rozpustit (v parní lázni) dokud nebude hmota lehce hnědá. 2) Smícháme mandle, cukr a mouku. Přidáme rozpuštěné máslo a nešlehané bílky. 3) Vypracujeme homegenní těsto a dáme do madeleinkových formiček. Pečeme při teplotě 180°C ca. 15 minut.

 

Piškotový koláč s ovocem a želatinou

Neobsahuje mléko, neobsahuje sóju

Ingredience

240 g mouky

120 g másla

150g moučkového cukru

3 vejce

3 kávové lžičky prášku do pečiva

ovocný džem

ovoce

2 balení želatiny

 

Postup

 Máslo smícháme s cukrem do pěny, přidáme žloutky a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Z bílků ušleháme sníh a opatrně vmícháme do těsta. Těsto dáme do vymaštěné a vysypané formy a pečeme v předehřáté troubě při 180°C asi 30 minut. Necháme vychladnout a mezi tím připravíme želatinu dle návodu. Vychlazený korpus posypeme jemně kypřícím práškem (aby neprosákla šťáva z ovoce), potřeme džemem, obložíme ovocem a polijeme želatinou.